Afleveringen van een serie individueel wissen lukt niet meer

Iedere verandering is geen verbetering.
Tot de laatste aanpassing van de software van Canal Digital konden we de opgenomen serie “Nederland in Beweging” per aflevering verwijderen. Zo hoort het ook.
Na de update hebben we slechts de keuze tussen alles verwijderen (dus de gehele serie in plaats van de bekeken aflevering) of gewoon alles laten staan. Je kunt in het scherm naar beneden scrollen en dan zie je de twee voorlaatste opgenomen afleveringen. Deze kunnen individueel gewist worden. In het midden aan de onderkant van het scherm is nog een button. Als je daar op drukt zouden er meer afleveringen moeten komen. Echter deze button werkt niet zoals je zou mogen verwachten. Er komen geen meer afleveringen, slechts de tekst in de button “minder afleveringen”!
Wie heeft er een suggestie hoe we weer iedere aflevering op een eenvoudige wijze (zonder steeds het hele scherm door te ploegen) naar behoefte kunnen verwijderen?

Het kan wel maar is omslachtig geworden, je moet omlaag scrollen, de twee meest recente zijn in beeld, die kunnen direct evt. verwijderd worden. Voor de rest door gaan tot de scheiding met de toekomstige afleveringen en de andere afleveringen in beeld zetten, dan omhoog, en dan naar de juiste aflevering om te verwijderen.

Het omgekeerde van de belastingdienst idd. heet motto lijkt soms: “lastiger kunnen we het niet maken”

Eens met het motto.
Wij kunnen niet naar beneden scrollen om de gewenste aflevering te verwijderen. Ik heb vandaag eens naar de app gekeken en het lijkt er sterk op dat het met de app wel kan. Dit lijkt een oplossing, maar wel een heel zwakke.
Volgens mij is het stukken beter om dit probleem echt op te lossen of aan te geven waarom bij ons de button niet werkt.
Graag een reactie.