Crowdfunding Freedom succesvol afgerond!

Alle 6.000 certificaten zijn verkocht en dat betekent dat we de crowdfunding via het platform CrowdAboutNow wederom succesvol hebben beëindigd. Maar liefst 1.016 investeerders zijn vanaf nu trotse eigenaar van een stukje Freedom. We willen bij deze iedereen ontzettend bedanken. Tijd om het vertrouwen dat jullie ons wederom geven en hebben gegeven, verder waar te maken en te groeien. Samen gaan we zorgen voor een meekijkvrij, veilig en open internet voor iedereen!

Wat gaat er nu gebeuren? 

Wij staan te popelen om verder te groeien en zijn blij dat we dat samen met jullie kunnen bewerkstelligen. We gaan verder met de aansluiting op de netwerken DELTA Fiber en Open Dutch Fiber. Op deze manier en dankzij de funding, kunnen we onze footprint vergroten en nog meer klanten aansluiten. Uiteraard zitten we ook niet stil als het gaat om de ontwikkeling en uitbreiding van onze diensten en service. Jullie hebben ons het vertrouwen gegeven en wij gaan er keihard aan werken dit waar te maken! 

Daarnaast gaan we ook om tafel om de overname van een kleine provider verder door te spreken en eventueel te bewerkstelligen. Met een grotere groep bestaande klanten komen we sneller tot een positief bedrijfsresultaat. Ook ontstaat er een grotere achterban. Dit samen maakt onze strijd voor een veilig en open internet een stuk sterker. Zodra we hier meer over kunnen vertellen, laten we dat uiteraard weten in een nieuwsbericht.


Zie het oorspronkelijke bericht op https://freedom.nl/nieuwsartikel/crowdfunding-freedom-succesvol-afgerond
4 likes

Heb ik nu ergens nieuws gemist/niet goed opgelet of zie ik nu een verspreking?
Ik dacht dat er met Open Dutch Fiber er nog geen contract was, maar help me vooral uit de droom als er wel een contract is met ODF want ODF gaat hier volgend jaar glasvezel aanleggen.

Blokcitaat We gaan verder met de aansluiting op de netwerken DELTA Fiber en Open Dutch Fiber.

Zover ik weet is het laatste wat @Anco hierover gezegd heeft, vermeldt in update over Delta en Open Dutch Fiber.

Ik ben benieuwd wat het antwoord is…
Kan ik al een voorlopige aanvraag doen dan :slightly_smiling_face:, er is voldoende geld voor de voorinvestering of mag ik mijn investering niet persoonlijk oormerken :upside_down_face:

Dit topic is 14 dagen na het laatste antwoord automatisch gesloten. Nieuwe antwoorden zijn niet meer toegestaan.