De zenderlijst per 1 oktober 2020

Freedom biedt 2 zenderpakketten en 3 themakanalen. Met de bijgeleverde TV app kijk je ook mobiel of via tablet of PC. Dit is de actuele zenderlijst.

De zenderpakketten (incl 1 tv-ontvanger):

  • Basis € 15,95 per maand
  • Entertainment € 21,95 per maand

Themapakketten:

  • Ziggo Sport Totaal € 13,95 per maand
  • Fox Sports International € 9,95 per maand
  • Film1 € 15,- per maand

Freedom geeft de zenderlijst door zoals Canal Digitaal deze heeft ingekocht. Freedom is (nog) te klein om zelf te onderhandelen over tv rechten.

De zenderlijsten zijn zeer overzichtelijk en duidelijk, hierdoor kun je in één oogopslag ook zien welke zenders nu het opnemen, terugkijken, doorspoelen en andere functies toestaan.

In het algemeen tevreden over de samenstelling. Natuurlijk zou ik graag een enkele zender (tegen betaling) toegevoegd zien tot mijn pakket van favoriete zenders alleen zal dat begrijpelijk niet gaan op individueel niveau.

De zenders staan voorlopig vast per lijst doordat Freedom begrijpelijk (nog) geen onderhandelingen kan voeren.

Zoals @Anton al eens heeft aangegeven, om nu een pakket erbij aan te schaffen voor een specifieke zender is een beetje zonde als de andere zenders uit dat pakket je totaal niet interesseren. Voor iedereen is er in ieder geval genoeg wils en de meerprijs van Basis naar Entertainment is in verhouding meer dan redelijk.

Zoveel mensen, zoveel wensen. Met de groei van Freedom zullen mogelijk ook andere opties worden toegevoegd die onze keuzevrijheid op dit gebied groter kunnen maken.

1 like

Zeker een duidelijke zenderlijst.
Wel jammer dat Eurosport voor de zomer uit het pakket is geschrapt.