Freedom biedt nu glasvezel internet via KPN-netwerk vanaf € 49,- p/m!

Vanaf nu heb je al een glasvezel internetabonnement voor 49 euro per maand via het glasvezelnetwerk van KPN! Voorheen leverden we via dit netwerk alleen glasvezel internet vanaf 100 Mbit/s voor € 59,- p/m, maar vanaf nu kun je ook kiezen voor 50 Mbit/s voor € 49,- p/m. Op deze manier hopen we het internet toegankelijker te maken voor iedereen! Bovendien krijg je de eerste 3 maanden € 15,- korting.

Doe hier de postcodecheck om te kijken of Freedom Internet beschikbaar is op jouw adres.

Daarnaast is het vanaf nu mogelijk om de snelheid van je glasvezel internetabonnement naar boven of beneden bij te stellen. Wanneer je nu bijvoorbeeld een snelheid hebt van 100 Mbit/s, dan kun je dat bijstellen naar 200 Mbit/s. Wil je de snelheid van je internetabonnement wijzigen, dan kun je dat doen door een mailtje te sturen naar helpdesk@freedomnet.nl


Zie het oorspronkelijke bericht op https://freedom.nl/nieuwsartikel/freedom-biedt-nu-glasvezel-internet-via-kpn-netwerk-vanaf-49-p-m
1 like

Mooi nieuws. Er is onlangs in onze flat glasvezel aangelegd. Waar staat hoe ik moet overstappen van DSL naar glasvezel? Kan ik nergens vinden en als ik het probeer met aanmelden krijg ik een fout van de postcodecheck. Of mot ik gewoon een mailtje sturen naar de helpdesk?

Ervan uitgaande dat het KPN-glasvezel is die is aangelegd, zou ik inderdaad even een mail sturen waarin je de situatie uitlegt. Dan kan je waarschijnlijk gewoon worden overgezet van koper naar glas. Is het glasvezel van een andere netwerkbeheerder, moet je eerst nagaan of Freedom daar wel op kan leveren.

1 like

Is het je gelukt? Zit in dezelfde situatie sinds 13:18 vandaag ;-).

Zeker gelukt. Heel snel aansluiting. Administratief duurde wel lang want dat gaat niet volgens standaard procedure. Maar is allemaal keurig afgehandeld.

Mooi! Helpdesk is al gemaild ;-).