Het wordt weer stil op straat

Tijdelijke uitbreiding pakket?

Met de nieuwe maatregelen om het Coronavirus in te dammen zullen weer meer mensen thuis zitten, met name 's avonds. Met maatregelen, het herfstweer en het ‘feestdagenseizoen’ in het vooruitzicht zal een toenemend deel van de huishoudens dan (weer) meer TV gaan kijken.

In het basispakket is het aanbod aan Video on Demand (VOD) titels vrij beperkt. Natuurlijk heb je de mogelijkheid om je diensten uit te breiden met Entertainment of Premiumpaketten.

Tijdens de eerste golf hebben andere ISP hun abonnees VOD ter beschikking gesteld waar volgens mij dankbaar gebruik van is gemaakt.

Is het voor Freedom mogelijk om, ondanks dat ze jong en een voor Canal Digitaal (nog) kleine speler is, het aanbod voor de laatste twee maanden van haar veelbelovende startjaar de diensten tijdelijk uit te breiden?

Wanneer Freedom met Canal Digitaal nu tot het einde van dit jaar als geste, mede door het (nog) ontbreken van ondersteuning voor o.a. Netflix, de Film1 kanalen open kan stellen voor iedereen zie ik de volgende

voordelen:
  • alle abonnees maken tijdelijk vrijblijvend kennis met de extra upgrades (aanmoediging)
  • goodwill van zowel Freedom als Canal Digitaal voor bestaande- en nieuwe klanten
  • media-aandacht voor Freedom en Canal Digitaal met mogelijk extra toenname in bekendheid en van leden
  • alle community leden kunnen feedback geven op de (VOD) diensten, verbeteren en Canal krijgt op korte termijn inzicht in de vraag door onze leden om daarop het aanbod aan films beter te kunnen afstemmen
  • het levert extra aandacht en discussie op voor het community forum
  • bij goed aanbod en tevredenheid zullen mensen die nu een basispakket hebben eerder geneigd zijn, ook door invloed van (jonge) gezinsleden, het basispakket met ingang van 2021 definitief te upgraden (zacht push-effect)
  • andere personen die op bezoek komen of via social media vragen hoe je je dag ‘doorkomt’ zullen kennis nemen van de uitbreiding en sociale karakter van Freedom+Canal Digitaal bij hun familie/vrienden (wij dus), een mond-tot-mond ‘free publicity’
  • de feestdagen zijn bij uitstek het moment om over ‘overstappen’ te praten. Als lid van de community is het veel makkelijker meepraten als je kan vertellen dat je provider progressief is én je het nieuwe jaar positief in laat gaan

Hi,

Film1 is een van de betaalde zenderpakketten van Canal Digitaal, met een minimale contractduur van 1 maand en daarna dagelijks opzegbaar. We werken nu aan de mogelijkheid voor bestaande klanten om hun Basispakket/Themapakket uit te breiden met de extra themapakketten. Zodra die mogelijkheid beschikbaar is, melden we dat in onze nieuwsbrief.

En voor de muziek luisteraars gratis spotify in het basis pakket.

1 like