Mastodon bij Freedom?

Met veel genoegen kijken we naar de ontwikkeling en groei van Mastodon. Het is een mooie stap voor decentrale open source platformen. We krijgen dan ook veel vragen of wij ook een Mastodon Server willen starten. Hoewel technisch gezien dat zeker kan, is er meer voor nodig om dit goed te doen. Een dergelijke server moeten we vervolgens ook modereren, beheren en er moet support op geleverd worden. Aangezien we momenteel echt geen ruimte hebben om dit op te vangen, hebben we voor nu besloten dit niet te doen. Mocht dat in de toekomst veranderen, dan zullen we dat laten weten in een nieuwsbericht.
Natuurlijk zijn wij wel aanwezig op Mastodon! Je kunt ons vinden via: freedominternet@mastodon.social

7 likes

Bedankt voor de uitleg waarom dit (nu) niet gedaan wordt.

2 likes

Wat in het vat zit verzuurt daar niet…

2 likes

Het is natuurlijk wel zo, wanneer je er nu mee start dan krijg je natuurlijk wel veel mensen op je eigen community. Dat geeft wel veel reclame voor Freedom! En misschien willen mensen, die hier op de community zitten, wel moderator zijn? Met z’n allen kunnen we er een mooie Community van maken (wie wil helpen). Alleen het installeren en zo, dat lijkt me wel een dingetje.

Maar goed, leuke gedachten en goed om in te springen :slight_smile:

We kunnen iig allemaal Freedom op Mastodon volgen. Of Freedom nu een eigen server heeft of niet, maakt voor het gebruik van Mastodon geen verschil, anders dan de publiciteit DAT ze een eigen server hebben.

2 likes

Dit topic is 14 dagen na het laatste antwoord automatisch gesloten. Nieuwe antwoorden zijn niet meer toegestaan.