Update TV over Film1, NPO en start- en stoptijden

Film1 tijdelijk gratis

Film1 is vanaf vandaag t/m zondag 28 november gratis te bekijken voor TV-abonnees van Canal Digitaal. Met Film1 kijk je naar een breed aanbod van premieres en (familie) films, zonder onderbrekingen van reclames. 

NPO

Vanaf 15 december 2021 stopt NPO met het uitzenden van NPO Nieuws (kanaal 201) en NPO Zappelin Extra (kanaal 24). NPO wil zich meer focussen op de overige kanalen om de kwaliteit daarvan te verbeteren. 

Start- en stoptijden

Vanaf vandaag zijn de start- en stoptijden van Uitzendinggemist voor de kanalen Fox, History en RTL Crime verbeterd. 


Zie het oorspronkelijke bericht op https://freedom.nl/nieuwsartikel/update-tv-film1-npo-en-start-en-stoptijden

Voor meer info over NPO
https://www.totaaltv.nl/nieuws/npo-bezuinigt-npo-nieuws-en-npo-zappelin-stoppen/

Kanaalnummers

De aankomende wijziging is voor NPO direct het moment om bij alle distributeurs die de digitale themakanalen doorgeven vanaf 15 december kanaalnummers in de zenderlijst te claimen. Als het aan NPO ligt worden de NPO themakanalen op de voorkeuzenummers 81 tot en met 83 in de zenderlijst van distributeurs als Ziggo, KPN, Canal Digitaal, T-Mobile en Delta Fiber (Delta en Caiway) aangeboden. In de visie van NPO wordt NPO 1 Extra op 81 aangeboden. NPO 2 Extra en NPO Politiek respectievelijk op 82 en 83. In ieder geval de kleinere aanbieder Stichting Kabelnet Veendam (SKV) gaat de NPO themakanalen op de door NPO begeerde kanaalnummers doorgeven.

Bron: totaaltv.nl