Badge Aficionado

Waar kun je zien hoeveel aaneengesloten dagen je dit forum bezoekt?
Er staat in mijn profiel ergens 123 dagen, maar dat betekent kennelijk iets anders want ik heb nog steeds geen Aficionado badge :sob:

@M123
Het systeem kent die badge inderdaad automatisch toe wanneer je 100 achtereenvolgende dagen actief aangemeld bent geweest. Het systeem werkt in ieder geval, er is onlangs eenzelfde badge aan een lid toegekend. (Gelukkig) worden er geen nauwkeurige statistieken bijgehouden op individueel niveau. Mogelijk dat je ergens een ‘off-day’ hebt gehad?

Dat moet dan wel. Die 123 dagen in mijn profiel betekent dan waarschijnlijk iets anders.

Ik heb 'm. De afficionado badge is vannacht rond 2 uur toen ik lag te slapen toegevoegd. Toch merkwaardig hoe het dan werkt, het lijkt alsof er 's nachts een apart proces draait dat badges uitdeelt. Het proces wordt kennelijk niet aangeslingerd, of althans niet rechtstreeks, door mijn eigen bezoeken aan het forum. Maar maakt niet uit verder, het is niet belangrijk. Vond het alleen wel grappig.

De badges, voor zover daar al waarde aan kan/moet worden gehecht, worden toegekend en verwerkt op basis van de in Discourse bekende gegevens, dat doet Freedom niet zelf.

Voor de meesten zal het onbelangrijk zijn, toch kan het een leuke verrassing en afleiding zijn als je 's ochtends wakker wordt.