Consumentenbond: Freedom Internet is Beste uit de Test Alles-in-1 Provider

Het is feest bij Freedom! Freedom Internet glasvezel is zojuist met een 8 voor de derde keer door de Consumentenbond uitgeroepen tot de Beste uit de Test ‘Alles-in-1 Provider’! Een topprestatie waar we heel erg trots op zijn. Dank aan alle Founding Members, Crowdfunders en klanten voor het vertrouwen dat jullie in ons tonen! 

Natuurlijk gaan we nu niet stilzitten, achterover hangen en champagne drinken. Oké, dat laatste hebben we heel eerlijk gezegd, echt wel heel even gedaan, maar we gaan nu keihard verder werken aan de beste dienstverlening en een veilig en vrij internet voor iedereen. Continue verbetering is een van de uitgangspunten van Freedom, deze waardering motiveert ons daarom om het in te toekomst steeds beter te doen. 

Anco Scholte ter Horst (CEO): “We werken dagelijks met zijn allen heel hard om onze klanten te voorzien van de beste dienstverlening en hoogste kwaliteit producten. Natuurlijk gebeurt dat met vallen en opstaan. En hoewel we al veel bereikt hebben, staat er ook nog steeds genoeg op de wensenlijst. Dat klanten ons nu een 9,8 op het onderdeel ‘providerwaardering’ geven is fantastisch! Vol goede moed en met een grote glimlach op ons gezicht gaan we door om iedereen te voorzien van een veilig en vrij internet”. 


Zie het oorspronkelijke bericht op https://freedom.nl/nieuwsartikel/consumentenbond-freedom-internet-is-beste-uit-de-test-alles-in-1-provider-1
10 likes

Gefeliciteerd! We houden het scherp in de gaten. Er is nog een een ander te doen voordat ik KPN4all definitief eruit kan schoppen.

1 like

Freedom doet het ook gewoon ontzettend goed, helaas voor TV afhankelijk van Canal Digitaal, gelukkig worden de aangedragen verbeterpunten daar wel serieus genomen.

2 likes

Helemaal verdiend! Jullie doen het super goed. Ik heb internet sinds 1996 en heb dan ook heel veel providers gehad, maar Freedom is echt wel speciaal. Het voelt zoals XS4ALL ooit was maar dan meer solide.

Ik mis alleen nog de urenlange nachtelijke chats met de xs helpdesk over tech ontwikkelingen in de wereld.

2 likes

Gefeliciteerd met dit mooie resultaat! :partying_face:

Jullie doen het inderdaad goed. Als je alle klachten hier op het forum leest denk je soms anders, maar klanten die niets te klagen hebben hoor je over het algemeen niet dus dat geeft een vertekend beeld :slight_smile: .

Keep up the good work!

3 likes

Net klant geworden. Omdat mijn huidige leverancier is opgeslokt door T-Mobile, en ik daar niet echt gelukkig van wordt, besloten om rond te kijken. Ik kwam Freedom tegen en heeft deze benoeming vanuit consumentenbond ook daadwerklijke geholpen om een keuze te maken.

Allereerst gefeliciteerd! En op naar een mooi relatie samen :+1:

3 likes

Dit topic is 14 dagen na het laatste antwoord automatisch gesloten. Nieuwe antwoorden zijn niet meer toegestaan.