Freedom Internet is Beste uit de Test Alles-in-1 Provider voor de 4e keer!

Het blijft feest bij Freedom, want we zijn zojuist voor de vierde keer door de Consumentenbond uitgeroepen tot de Beste uit de Test ‘Alles-in-1 Provider’! Een topprestatie waar we heel erg blij mee zijn. Wederom dank aan alle Founding Members, Crowdfunders en klanten voor het vertrouwen dat jullie in ons tonen en blijven tonen!

Hoewel we voor de vierde keer in totaal en voor de tweede keer op rij deze eerste plek bemachtigen, gaan we natuurlijk niet stilzitten, achterover hangen en champagne drinken. We streven ernaar de eerste plek vast te houden en gaan daarom keihard verder werken aan de beste dienstverlening en een veilig en vrij internet voor iedereen.

Anco Scholte ter Horst (CEO): “Afgelopen week vierden we ons 4-jarig bestaan en organiseerden we de ledendag. Je blikt dan even terug en beseft je hoeveel we met ons relatief kleine team al hebben bereikt. Het is fantastisch om hierin bevestiging te krijgen van klanten, die ons nu voor de vierde keer een 9,8 op het onderdeel ‘providerwaardering’ geven. Vol goede moed en met een grote glimlach op ons gezicht gaan we door om iedereen te voorzien van een veilig en vrij internet.".


Zie het oorspronkelijke bericht op https://freedom.nl/nieuwsartikel/freedom-internet-is-beste-uit-de-test-alles-in-1-provider-voor-de-4e-keer
9 likes

En volledig terecht! Gefeliciteerd!

1 like

4 jaar bestaan en 4 keer de beste uit de tests. Het begint saai te worden :joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy:

3 likes

Daarnaast krijgt de klantenservice van Freedom Internet een dikke 8,5.
Wie hebben deze test een cijfer gegeven? Waren dit toevallig mensen die wel goed zijn geholpen via de helpdesk? Zoals ik hier al eens eerder op de community heb aangegeven dat ik al een lange tijd wacht op een mail die ik heb toegezonden.

Vandaag opnieuw het online formulier ingevuld, nu voor iets anders, en ik hoop dat het dan nu wel een dikke 8 gaat worden. Want wachten op antwoord en niet krijgen is voor mij echt niet meer dan een 4 waard (de helpdesk dan).

Verder ben ik overigens dik tevreden hoor! Een verdiende 8 voor Freedom in totaal, daar ben ik het wel mee eens! Gefeliciteerd met deze mooie vermelding.

1 like

Ja, of de nummers van een winnend lot uit de eindjaars…
“Dit is geen financieel advies”

Dit topic is 14 dagen na het laatste antwoord automatisch gesloten. Nieuwe antwoorden zijn niet meer toegestaan.