Freedom is aangesloten op het netwerk van Open Dutch Fiber

Goed nieuws! Vanaf nu is Freedom aangesloten op het netwerk van Open Dutch Fiber. Dat betekent dat degenen die een pre-order hebben geplaatst èn een glasvezelaansluiting hebben in de woning, worden overgezet naar Freedom Internet. Zij ontvangen spoedig een mail met meer informatie over hun nieuwe internetabonnement.

Let op: nog steeds geldt dat we alleen in de gebieden kunnen leveren waar nu minimaal één jaar of langer het glasvezelnetwerk van ODF ligt en actief is. Dit betekent dat de exclusiviteit, waarbij Odido (voorheen T-Mobile) als eerste en enige provider internet mag leveren, in deze gebieden voorbij is. Je leest er meer over in een eerder nieuwsbericht.

Wel een pre-order maar nog geen huisaansluiting

Heb je een pre-order besteld bij Freedom, maar nog geen glasvezelaansluiting in de woning? Je ontvangt vanzelf bericht van Open Dutch Fiber die de aansluiting voor je realiseert. Zodra deze is geïnstalleerd en geactiveerd, gaat er een seintje naar Freedom en ontvang ook jij automatisch bericht over de leverdatum van je Freedom internetabonnement.

Welkomstaanbieding

Om te vieren dat we internetabonnementen kunnen leveren op het netwerk van Open Dutch Fiber hebben we een welkomstaanbieding. Neem een abonnement bij Freedom over het netwerk van Open Dutch Fiber en ontvang de eerste 10 maanden 10 euro korting op je internetabonnement. Deze aanbieding is geldig t/m 31 december 2023 en geldt voor zowel nieuwe klanten als klanten van Freedom die hun abonnement omzetten naar een glasvezelabonnement over dit netwerk.

Ben je al klant van Freedom en wil je je abonnement wijzigen? Je leest hier hoe je dat doet.

Benieuwd of we op jouw adres al een internetabonnement kunnen leveren over het glasvezelnetwerk van Open Dutch Fiber? Doe hieronder de postcodecheck.


Informatieavonden Open Dutch Fiber

Samen met een aantal andere providers en Open Dutch Fiber organiseren we informatieavonden. Heb je een vraag, wil je hulp bij je overstap of vind je het gezellig om ons te ontmoeten? Kom dan langs op een van onderstaande informatieavonden:

  • 16 november 18.00 - 20.30 uur - Rotterdam: Lokaal Cultuur Centrum Romeynshof (JJ, Stresemannplaats 8, Rotterdam
  • 17 november 18.00 - 20.30 uur - Haarlem: Wijkcentrum de Wereld (Laan van Berlijn 1, Haarlem
  • 22 november 18.30 - 21.00 uur - Utrecht de Meern: De Pijler (Bovenpolder 80, Utrecht
  • 29 november 18.00 - 20.30 uur - Buurtvereniging Buytenrode (César Franckrode 60, Zoetermeer
  • 30 november 18.30 - 21.00 uur - Utrecht de Meern: De Pijler (Bovenpolder 80, Utrecht
  • 19 december 18.00 - 20.30 uur - Haarlem: Wijkcentrum de Wereld (Laan van Berlijn 1, Haarlem)

Heb je een kennis, vriend(in) of familielid die graag wat meer over Freedom te weten komt? Stuur deze data gerust door;-). 

Er ligt glasvezel in mijn straat, maar ik heb nog geen huisaansluiting, wat moet ik doen?

Het kan zijn dat je nog geen huisaansluiting hebt, maar dat er wel glasvezel in jouw straat/wijk ligt. In dat geval geldt dat je een pre-order kunt bestellen op het netwerk van Open Dutch Fiber, zodra de glasvezel in het POP-station (hoofdverdeelstation van de glasvezel) in jouw straat/wijk langer dan 12 maanden geleden is opgeleverd. Je kunt eventueel checken bij een buurvrouw of -man of zij een huisaansluiting hebben en vanaf wanneer deze actief is, zodat je ongeveer weet vanaf wanneer jij een pre-order kunt plaatsen bij ons. 

Freedom laat het in een nieuwsbericht weten zodra we in nieuwe gebieden internet kunnen leveren over het netwerk van Open Dutch Fiber. 


Zie het oorspronkelijke bericht op https://freedom.nl/nieuwsartikel/freedom-is-aangesloten-op-het-netwerk-van-open-dutch-fiber
1 like

Dit topic is 14 dagen na het laatste antwoord automatisch gesloten. Nieuwe antwoorden zijn niet meer toegestaan.