Internet verificatie code per sms

Ik ben sinds januari 2020 klant bij Freedom (eerst als founding member, sinds afgelopen najaar ook met glasvezel internet). Ik ontving in januari per sms ook een internet verificatie code. Vraag: is het nodig/zinvol deze te bewaren? Ik heb eerlijk gezegd geen idee meer waar deze voor diende.

Beetje lastig te beoordelen zo. Mogelijk was het de 6-karakter verificatiecode voor toegang tot je ‘mijn.freedom’ beheeromgeving. Daar heb je nu als het goed is een definitieve gebruikersnaam en wachtwoord voor gemaakt.

Voor het aanmaken/activeren van e-mail toegang (bijv. bij een gekoppeld domein) geldt een 16 karakter verificatiecode. Ook daar heb je nu als het goed is een definitieve gebruikersnaam en wachtwoord voor gemaakt.

Voor de VoIP omgeving heb je als het goed is een aparte code gekregen (en gewijzigd) bij het aanmelden van je FRITZ!Box als je telefonie hebt ingesteld.

Het ging om de 6-karakter verificatie code. Als ik het zo lees kan die dus weg.
Van Voip maak ik geen gebruik en het koppelen van domeinen werkt inderdaad met andere verificatie codes.

Als je zoveel mijn.freedom omgevingen hebt als dat je 6-karakter verificatie codes hebt ontvangen (afhankelijk of je meerdere losse domeinen hebt), je gebruikersnaam en wachtwoord daarvan goed bewaart.