Nieuwsbrief 26

Freedom Internet is constant in ontwikkeling; vóór september 2021 starten wij daarom met het aanbieden van shared webhosting, naast het leveren van onze internetdiensten. Dit doen wij natuurlijk voor iedereen, maar zeker ook voor het grote aantal klanten van XS4ALL dat per 1 oktober hun hosting pakket verliest. Heb je interesse of wil je overstappen naar Freedom webhosting? Schrijf je dan hier alvast in en ontvang als eerste bericht, zodra de pakketten samengesteld en beschikbaar zijn.
 
Freedom gaat pakketten aanbieden vanaf 10,- euro per maand. Kom je van XS4ALL, dan heb je al voldoende aan het basispakket en helpen we je uiteraard met de overstap naar Freedom. We verwachten een hoge vraag. Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld, zodra wij meer informatie hebben over de pakketten? Vul dan dit formulier in. Je wordt in volgorde van aanmelding benaderd. Ben je een van de eerste 1000 klanten? Dan ontvang je bovendien de eerste 6 maanden gratis webhosting. Stap je voor 1 oktober ook over naar een internetabonnement van Freedom, dan ontvang je zelfs de eerste 12 maanden gratis! 

Vanaf het moment dat we shared webhosting gaan aanbieden, helpen we je uiteraard graag met het verhuizen van je website en domeinnaam naar Freedom. 

Wat is shared webhosting?
Via webhosting maak je jouw website beschikbaar voor het publiek onder een eigen domeinnaam (bijv. www. bedrijfsnaam .nl). Bij shared webhosting huur je een klein deeltje van een server. Op deze server worden zowel jouw website als die van andere klanten opgeslagen en beschikbaar gemaakt via het internet. Zoals je van Freedom mag verwachten, zorgen wij ervoor dat alles zo veilig mogelijk wordt ingericht en onderhouden.

Liever colocation of managed hosting?
Dat kan ook via Freedom! Klik hier voor meer informatie. 


Zie het oorspronkelijke bericht op https://freedom.nl/nieuwsbrief/nieuwsbrief-26