Nieuwsbrief 65

1. Forse prijsverlaging bij Freedom via het KPN netwerk
Goed nieuwe voor bestaande en nieuwe Freedom leden op het glasvezelnetwerk van KPN! 
Freedom verlaagt de abonnementsprijzen via het KPN glasvezelnetwerk per 1 mei. De verlaging is fors te noemen gezien sommige producten met 10,- per maand naar beneden worden gesteld. 

2. Freedom blokkeert Facebook, Instagram en WhatsApp
Freedom stoort zich al langere tijd aan het privacy- en advertentiebeleid van Meta en heeft de websites en apps van Mark Zuckerberg geblokkeerd. 
De apps (en websites) Facebook, Instagram, WhatsApp en Threads zijn sinds gisteren niet meer te bereiken voor klanten van Freedom Internet.

3. Onderzoek sociaal internet
Freedom is betrokken bij de proeftuin Digitaal Meedoen in Westerkwartier. In deze proeftuin faciliteert Freedom de internetverbinding voor de deelnemers. Ook onderzoeken we met stichting 48percent hoe we in Nederland tot een sociaal internettarief kunnen komen. Een belangrijke doelstelling van Freedom is immers: een goed toegankelijk internet voor iedereen. Meer informatie op dit project vind je in dit overzicht.


4. Freedom Internet is voor de 5de keer Beste uit de Test Alles-in-1 Provider
Wederom is Freedom uitgeroepen tot Beste uit de Test ‘Alles-in-1 Provider’! Een topprestatie waar we heel erg blij mee zijn. Wederom dank aan alle Founding Members, Crowdfunders en klanten voor het vertrouwen dat jullie in ons tonen en blijven tonen!
We zijn nu in 4 jaar tijd 5x uitgeroepen tot Beste uit de Test ‘Alles-in-1 Provider’ en dit keer zelfs voor de derde keer op rij!
We blijven onze dienstverlening, service en bereikbaarheid uitbreiden om iedereen een veilig en vrij internet te bieden.

5. Canal Digitaal interactieve televisie heet vanaf nu CANAL+
Tot nu toe keek je bij Freedom interactieve televisie van Canal Digitaal. Vanaf 25 maart is de naam gewijzigd in CANAL+.
Dit betekent dat je voortaan interactieve tv van CANAL+ kijkt in plaats van Canal Digitaal. 

De wijziging is puur cosmetisch, functioneel verandert er niets. Bijkomend voordeel is wel, dat je ook toegang hebt tot alle films en series die CANAL+ te bieden heeft, gewoon inbegrepen is in jouw abonnement.


Zie het oorspronkelijke bericht op https://freedom.nl/nieuwsartikel/nieuwsbrief-65

Dit topic is 14 dagen na het laatste antwoord automatisch gesloten. Nieuwe antwoorden zijn niet meer toegestaan.