NPO Politiek en Nieuws

Ik las het volgende.
https://www.totaaltv.nl/nieuws/npo-waardeert-npo-politiek-en-nieuws-naar-hd-op/

Samenvatting

NPO Politiek & Nieuws is een digitaal themakanaal dat de eerdere themakanalen NPO Politiek en NPO Nieuws combineert. Het nieuwe kanaal is sinds 15 december bij vrijwel elke provider op voorkeuzekanaal 83 beschikbaar. Afhankelijk van de provider wordt het kanaal in het basispakket dan wel een aanvullend tv-pakket aangeboden.

Sneller in HD

Van de drie overgebleven themakanalen van NPO was alleen het aanvoersignaal van NPO Politiek & Nieuws in SD voor providers beschikbaar. NPO 1 Extra en NPO 2 Extra waren al enige tijd in HD beschikbaar. Bij de marktintroductie van NPO Politiek & Nieuws ging NPO nog uit van het omschakelen van dit kanaal naar HD rond de zomer.

Weer SKV

Het is niet Ziggo, KPN of T-Mobile, maar weer Stichting Kabelnet Veendam (SKV) die NPO Politiek & Nieuws HD als eerste vanaf 15 februari is gaan leveren. Gelijktijdig heeft SKV het kanaal NPO 1 Extra naar HD opgewaardeerd. SKV levert alle digitale themakanalen van NPO alleen aan klanten die de aanvullende abonnementsvormen Extra of Algemeen kopen.

Wanneer gaat CD mee met deze nieuwe ontwikkeling?

1 like