Pre-order nu ook beschikbaar in gebieden waar DELTA al ligt

Het team van Freedom is de afgelopen tijd hard bezig geweest met de technische implementatie van Freedom op het DELTA Fiber netwerk. De testperiode is met succes afgerond. Vanaf nu is het daarom ook mogelijk in de gebieden waar DELTA Fiber al ligt een pre-order te plaatsen. De pre-orders worden in kleine groepjes door Freedom doorgezet. Per mail zal dan binnen een paar dagen na het doorzetten een plandatum worden gecommuniceerd.

Doe de postodecheck om te kijken welke abonnementen we op jouw adres leveren. Heb je al een abonnement bij Freedom, maar wil je deze graag wijzigen, ga dan naar deze pagina voor meer informatie.


Waarom is het nu nog een pre-order?

Met de toevoeging van het netwerk DELTA Fiber, is Freedom in één keer op meer dan 1 miljoen extra adressen beschikbaar. Om te zorgen voor een goede overstap hebben we besloten dit gecontroleerd te doen, door middel van pre-orders die we in kleine groepjes doorzetten naar orders. Op deze manier kunnen we de processen goed begeleiden en iedereen voorzien van kwalitatief internet.

Zodra een pre-order is omgezet naar een order, ontvang je automatisch een e-mail met meer informatie over de leverdatum van je abonnement. 


Zie het oorspronkelijke bericht op https://freedom.nl/nieuwsartikel/pre-order-nu-ook-beschikbaar-in-gebieden-waar-delta-al-ligt
1 like

Oef, dat zijn forse prijzen via Delta (ligt hier in de meterkast sinds vorig jaar). Ik blijft nog wel een tijdje op DSL met pairbonding hangen tot Glaspoort hier beschikbaar is. (wordt nu aangelegd in ons dorp).

Dit topic is 14 dagen na het laatste antwoord automatisch gesloten. Nieuwe antwoorden zijn niet meer toegestaan.