Prijswijzigingen abonnementen Freedom Internet

Per 1 februari 2023 voert Freedom een aantal prijswijzigingen door voor de internetabonnementen. Het betreffen zowel prijswijzigingen voor onze huidige als nieuwe klanten. De tarieven voor bellen, televisie en bijbehorende opties blijven gelijk.

Ben je klant van Freedom, dan heb je een e-mail ontvangen waarin wordt aangegeven over welk netwerk Freedom jouw internetabonnement levert met een link naar de nieuwe prijzen, zodat je kan zien wat deze nieuwe prijzen voor jou betekenen.

Waarom zijn er prijswijzigingen?
Freedom voert prijswijzigingen door omdat we te maken hebben met tariefwijzigingen die zijn doorgevoerd door de netwerken, waarover wij de internetverbinding leveren. Vaak gaat het om een verhoging, veroorzaakt door de stijging van onder andere grondstof- en energiekosten en de hoge inflatie. Voor sommige verbindingen hebben leveranciers de prijzen juist verlaagd. Ook dan wijzigen we de prijzen. In enkele gevallen verandert er niets. Voor Freedom is dit de eerste keer dat er deels prijsverhogingen worden doorgevoerd sinds de oprichting in 2019.

Wat betekent dit voor jou?
Vanwege de prijswijzigingen kan het zijn dat de maandelijkse kosten van jouw abonnement stijgen, dalen of gelijk blijven. De wijziging hangt af van zowel het netwerk waarover wij jouw internetverbinding leveren als de snelheid van je internetverbinding. De tarieven voor bellen, televisie en bijbehorende opties blijven gelijk. In de tabel op deze pagina zie je alle nieuwe prijzen die ingaan per 1 februari 2023 en de antwoorden op een aantal vragen.


Zie het oorspronkelijke bericht op https://freedom.nl/nieuwsartikel/prijswijzigingen-abonnementen-freedom-internet

Zijn dit echt de tarieven :star_struck: in mooi Brabant ? bron:Prijswijzigingen 2023 | Freedom

Internetverbinding Glasweb Venray € 17,00 € 17,00 € 0,00
Internetverbinding Midden-Brabant Glas € 17,00 € 17,00 € 0,00

Dat zijn wel de prijzen die aan Freedom betaald worden.
Op de diensten pagina staan de disclaimers

*** GlaswebVenray zal de gebruikskosten van het netwerk direct aan jou factureren. De tarieven die Freedom hanteert, zijn dus zonder deze gebruikskosten. De tarieven die hiervoor gelden zijn: €34,16 p.m voor particuliere en €40,90 p.m. voor zakelijke klanten. Indien de woning gelegen is buiten de bebouwde komt hier een buiten bebouwde kom toeslag op van € 5,00 per maand.

****Naast de maandelijkse abonnement voor Freedom Internet worden separaat maandelijks de gebruikskosten voor het netwerk door Midden-BrabantGlas geïncasseerd. A-leden betalen 39,- per maand, B-leden 44,- per maand en C-leden 49,- per maand direct aan Midden-BrabantGlas.

1 like

Wat mij vooral opvalt is dat de e-mail nieuwsbrief hierover niet naar m’n standaard @freedom.nl adres is gegaan maar naar het e-mail adres wat ik bij het bestellen van m’n internetverbinding heb opgegeven (toen er nog geen @freedom.nl adres voor mij was). Is dit een bewuste keuze?
Ik ben er eigenlijk niet echt happy mee dat dat adres nu aan derden verstrekt is voor het versturen van een nieuwsbrief terwijl ik daar een ander adres voor opgegeven heb (misschien een datalekje?).

Wij sturen nieuwsbrieven alleen naar het mailadres waarmee je je aanmeldt voor de nieuwsbrief. Wij sturen informatie over onze diensten naar zowel het freedom mailadres als het contact mailadres. Dat contact mailadres geven mensen zelf bij ons op bij de bestelling. Bij andere vragen of opmerkingen stuur vooral even een mailtje naar de helpdesk.

1 like

Alle andere nieuwsbrieven gaan gewoon alleen naar m’n @freedom.nl adres, dus ik begrijp niet waarom deze afwijkend is.
Ik mail wel even met de helpdesk, bedankt voor je antwoord @bibi.

Reggefiber staat niet in de tabel?

Is dacht ik, KPN cq COA ?

1 like

Dit topic is 14 dagen na het laatste antwoord automatisch gesloten. Nieuwe antwoorden zijn niet meer toegestaan.