Nieuwsbrief 66

1. Beter beeld voor NPO1 en NPO2
Misschien heb je het al gemerkt. CANAL+ heeft de beeldkwaliteit voor NPO1 en NPO2 opgeschroefd door de framerate te verhogen van 25 naar 50 frames per seconde. Dit houdt in dat het bewegend beeld bestaat uit dubbel zoveel stilstaande beelden dan voorheen. Dit geeft een meer gedetailleerd, soepeler en rustiger beeld. Met name bij sport, zoals nu tijdens het EURO 2024, is dit goed te merken.


2. Freedom op nog meer plekken beschikbaar
Freedom Internet is nu ook beschikbaar via het Open Dutch Fiber netwerk in Assen, Cappelle a/d IJssel, Rotterdam Kralingse Veer, nieuwe stadsdelen in Den Haag (Laakkwartier, Startionsbuurt, Schilderswijk, Zeeheldenkwartier, Transvaalkwartier en Rustenburg), Kerkrade, Rotterdam Prins Alexander Zuid, Rucphen, St. Willebrord, Sprundel en Utrecht Zuid. Waar Freedom tot nu toe overal kan leveren op het netwerk ODF kan je zien op deze pagina.


3. Het review-dilemma
Consumenten zijn altijd kritisch geweest en dat is maar goed ook. Sinds de komst van online review websites is de (online) reputatie voor bedrijven steeds belangrijker.  Op het moment dat je zoekt op een bedrijf kom je al snel resultaten van Trustpilot, de Consumentenbond en ervaringen(punt)nl tegen. Maar hoe objectief zijn de reviews nu eigenlijk? En wil je je leden of klanten er eigenlijk wel mee belasten?
Lees het hele artikel en discusieer mee op onze community


4. Zaak tegen cookiehandelaren gaat door
De rechtbank moet toch overgaan tot inhoudelijke behandeling van de zaak die stichting The Privacy Collective (TPC) instelde tegen Oracle en Salesforce. Zoveel werd duidelijk toen gisteren de uitspraak van het hof werd gepubliceerd. 
Freedom was met vele anderen bij de zitting van 8 februari 2024 aanwezig om het belang van de zaak te onderstrepen. En dat heeft gewerkt! Lees hier de gehele update.


5. TV-updates
Het aantal aangemelde apparaten wat je kan gebruiken om via de CANAL+ App tv te kijken is verhoogd van 5 naar 10. Altijd handig als je veel apparaten in huis hebt waar tv op wordt gekeken.
Ervaar je problemen met televisiekijken en heb je een FRITZ!Box 5530? Grote kans dat het updaten van de 5530 de problemen oplost. 
Per 1 juli zullen de zenders Newsmax en EarthX niet meer te zien zijn via CANAL+


Zie het oorspronkelijke bericht op https://freedom.nl/nieuwsartikel/nieuwsbrief-66

Daarvoor zijn wij Canal+ zeer alskbaar :stuck_out_tongue:

Ik heb de verbinding tussen de tv en de Amino al langer op 1080p50 staan.
Als je dat fout in stelt, mis je het genot.

In de data stream zie ik geen verschil. Blijft gewoon 14,4Mbs.

Dit topic is 14 dagen na het laatste antwoord automatisch gesloten. Nieuwe antwoorden zijn niet meer toegestaan.