Welke Transceiver moet ik aanschaffen?

Ik heb een TP-Link Gigabit Ethernet Media Converter MC220L gekocht en de Transceiver van mijn Freedom leen modem erin gestopt. Nu gaf Anton zojuist een geweldige site en dacht, laat ik eens los zo’n Transceiver kopen, dan kan ik die Freemom leen modem terug sturen, dat is weer 2,- euro per maand goedkoper :slight_smile:

Alleen, kan iemand mij helpen welke Transceiver ik nodig heb voor mijn TP-Link Gigabit Ethernet Media Converter MC220L op deze site? Er is vast wel iemand die hier meer verstand van heeft dan ik :slight_smile:

Informatique | Netwerk en Domotica | Switches | Accessoires Switches - Informatique (hier staan ze allemaal)

1 like

Heb je wel eens bij https://fritzshop.nl/ gevraagd.
Als het huidige module werkt.

1 like

Ik heb gewoon de Fritzbox ontvangen van Freedom en daar heb ik nu dat dingetje uitgehaald en in mijn TP-Link Gigabit Ethernet Media Converter MC220L geplaatst. En dat werkt perfect :slight_smile:

Zou je zeggen, haal hem er dan weer uit en kijk hoe die heet, dat klopt. Waar het niet dat deze heel goed opgeborgen zit :slight_smile: Dus hoopte dat iemand misschien zo kon helpen.

Staat hij in deze lijst?
https://boxmatrix.info/wiki/Cables%2BAdapters#Fiber-Cables.2BAdapters

Geen idee, ik hoopte dat iemand van Freedom wel zou weten welke er in mijn FritsBox 5530 zou zitten. Kan het wel opzoeken maar dan moet ik echt onder mijn vloer kruipen (ja, het zit hier allemaal in een heel oud huis) :frowning:

Het zal een van deze zijn:

https://gathering.tweakers.net/forum/list_message/72435068#72435068

1 like

Kijk even op: Terminologie rondom glasvezel

De TP-Link TL-SM321B zal prima werken en is ook niet al te duur. Ik meen gelezen te hebben dat deze SFP-module bij (vrijwel) alle Nederlandse providers werkt. Ik heb hem in de Turris Omnia geplaatst en werkt prima. Let wel even op de benodigde (verloop)kabeltjes.

Groet, Arjan

1 like